Držím Vám místo
a moc se na Vás těším. :)

Markéta Králová

Děkuji Vám za registraci. Webinář proběhne ve čtvrtek 11. 1. 2024 v 17:30. Hodinu před jeho startem Vám emailem pošlu odkaz na stránku s vysíláním.

Upozornění: Je možné, že e-mail s odkazem na vysílání obdržíte do složky Hromadné, Promoakce, Reklamy nebo Spam. Abyste tomu předešli, stačí si e-mail info@solisortus.cz uložit do kontaktů v adresáři nebo si potvrzovací e-mail přesunout do složky Doručená pošta.

Zapište si...

DATUM

Čtvrtek 11.1.2024

ČAS

17:30

Povíme si čím to je, že někomu se daří své sny a přání realizovat s lehkostí a plynulostí a někomu jinému to trvá roky a stojí na místě. Jak už si letos konečně to své přání splnit a umět vysněný jazyk?

JAK LETOS ZREALIZOVAT SVOJE PŘÁNÍ A NAUČIT SE VYSNĚNÝ JAZYK

A TO S LEHKOSTÍ A V POHODĚ

Věřím, že pro Vás bude webinář inspirací a během tohoto vysílání uslyšíte spoustu cenných rad a vhledů pro své vlastní poznávání jazyka. Rozhodně si připravte papír a tužku na poznámky!

A do té doby...?

Zkraťte si čekání na webinář
a načerpejte další inspiraci

1

Objevte svou pravou motivaci

Meditace - Motivace k poznání jazyka

Meditace Motivace k poznání jazyka je motivační mp3 nahrávka (ZDARMA), která Vám ukáže, jaká je skutečná podstata Vaší motivace k poznání jazyka.

2

Dejte svému jazyku systém

Ukázka jazykového diáře Solis Ortus 3

Jazykový DIÁŘ je skvělým pomocníkem na každodenní práci. Ukáže Vám směr, jak s jazykem pracovat a na co se zaměřit, abyste měli skvělé výsledky za málo času.

3

Vytvořte si své jazykové rituály

Aromaterapeutické svíčky Kouzelná relax chvilka vám vytvoří ideální atmosféru pro poznávání jakéhokoli jazyka a co víc, svou vůní podpoří a zaktivují mozek.